تعليم . مهن . أناقة . صور. ثقافة . أفلام . بطاقات . حاسوب . أنترنت . تكنولوجيا.
الرئيسيةمركز التحميل*أحدث الصورالتسجيلدخول

شاطر
 

 طريقة عمل محشي الكرنب

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
محب الخير
قائد السفينة
قائد السفينة
محب الخير

عدد المساهمات عدد المساهمات : 4194
الموقع https://massail.forum.st/

طريقة عمل محشي الكرنب Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل محشي الكرنب   طريقة عمل محشي الكرنب Icon_minitimeالأحد 02 أكتوبر 2011, 03:22







  • الكمية تكفي: 4 أشخاص
  • وقت التحضير: 10 دقائق
  • وقت الطهي: 30 دقيقة
  • المقادير:




    كرنبه


    بصل مبشور


    خضره محشى


    رز مغسول


    طماطم قطع صغيره او مبشوره


    زيت وسمنه


    معلقتين صلصه


    بهارات اللى تفضليها



  • الطبخ:
    طريقته عاااااااااااااااااااااديه جدا

    بتسلقى الكرنب وتقطعيه

    والخلطه بطريقتنا العاديه

    اللى هى بصل مبشور وخضره محشى ورز مغسول

    وطماطم قطع صغيره او مبشوره وزيت وسمنه ومعلقتين صلصه

    وضيفى البهارات اللى تحبيها

    نحشى المحشى وقبل ما نرص انا بحط ورق الكرنب تحت عشان ميلصقش

    حطى الورق التالف المقطع او الاخضر

    وضيفت على الوش معلقه صلصه مدوباهه بشويه ميا

    ومعلقه سمنه فلاحى

    واحطها على النار واول ما تغلى بوطى النار عليها

    وبجهز الخلطه الفلسطينيه

    وهى

    لمون وكمون وتوم

    بدق التوم مع الكمون وبعصر عليها الليمون

    واول ما المحشى اتشرب شويه بضيف شويه ميا صغيرين

    واقلبهم على الحله واغطيها واسيبها تكمل سوى


من فضلك ألصق هذا الكود في المكان الذي تريد أن تضع فيه مركز التحميل








عدد مشاهدات هذا الموضوع هو
عداد الصور
مرة
عدد مشاهدات جميع مواضيع الموقع
مجموع الصور
مرة
عدد مشاهدات جميع صفحات الموقع
جميع الصفحات
مرة

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 

طريقة عمل محشي الكرنب

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

 مواضيع مماثلة

-
» طريقة عمل الكرواسون
» بادنجان محشي باللحم
» طريقة عمل المايونيز
» موس الشكولاته و طريقة التحضير
» طريقة تحضير البسطيلة المغربية و بالصور . البسطيلة المغربية طريقة تحضير جديدة لعيد الأضحى المبارك

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
التكوين المهني الإلكتروني :: الفئة الإجتماعية :: -=₪۩۞۩₪=- مسائل المطبخ العربي و العالمي -=₪۩۞۩₪=- :: منتدى الطبخ العربي-
جميع الصفحات
©phpBB | انشاء منتدى مع أحلى منتدى | منتدى مجاني للدعم و المساعدة | التبليغ عن محتوى مخالف | آخر المواضيع